2010. augusztus 4., szerda

LÜKEPÉDIA - MELL

Sokféle mell van: pulykamell, beesett mell, karamell satöbbi, de az alábbiakban kizárólag a női mellről lesz szó.

A női mell nagysága igen változó: amelyik elfér egy kézben, az a tulajdonképpeni mell, amelyik erősebb szorongatásra ki-kibuggyan az ember ujjai közül, az már kebel, a kétkezes a csöcs.

Mónika, egy dinnyeültetvény reklámarca
Formája is szerfölött változatos, lehet alma, körte vagy sárgadinnye alakú, esetleg birsalma, zellergumó vagy krumpli, rosszabb esetekben aszalt szilva, csillagtök vagy régen leszedett padlizsán. A mell fontos tartozéka a mellbimbó, ennek mérete sem standard, jóllakott kullancstól régimódi káddugóig terjed a skála.

Nincs az a nő, aki elégedett lenne a mellével, ezért mindig dicsérjük meg neki, még akkor is, ha elsőre pattanásnak nézzük, a bimbói egyvonalban vannak a köldökkel, de még abban az esetben is, ha – ritkán, de előfordul – tényleg tökéletes.

Fuckablak
Minden nő szereti, ha simogatják, becézgetik, csócsálgatják a melleit, ettől izgalomba jön, meglágyulnak a hajlatai, megnedvesedik a szájpadlása, és rá lehet térni a komolyabb dolgokra.

Más főemlősök nőstényeinél csak a terhesség és a szoptatás idejére duzzadnak meg az emlők, adjunk hálát a fennvalónak, hogy a nőknél ez nem így van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése